(Android/iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight podvádí nekonečné krystaly
Mar 4, 2022 20:01:37 GMT
Post by ciacorliederze on Mar 4, 2022 20:01:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Je to opravdu dobrá hra, ale důvod, proč jsem jí nedal pět hvězdiček, protože je tu nepříjemná věc, že když začnete bitvu, postava AI mě stále sleduje a je velmi nepříjemné, když držíte ikonu štítu, když je nepřítel Útočíte, můžete opravit AI nepřítele?
Hra je skvělá, ale co si myslím, že ji vylepší, je představení více různých anime postav jako Madara, Hashirama, Ichigo, Jotaro Kujo, Dio, Luffy, Zoro a možná Gon a Killua a někteří další, jen aby tomu dodali trochu větší šířku. hra. Také super útoky na Gohana a Naruta (a to je můj osobní názor) jsou špatné. Pro Naruta Rasengan používali Cellovi přisluhovači. A také by to chtělo více ženských postav. Jedinými jsou Sakura a Towa. Potřebujeme také více Stage.
Když jsem to hrál v pěst, byla to dobrá hra, teď je špatná. Za prvé, existuje tolik reklam, existují reklamy na všechno. Nejen to, ale hra je prostě nespravedlivá. Umělá inteligence vás jen spamuje a pokud chcete hrát multiplayer, nemůžete způsobit, že dostanete pouze 28 zásahů. Také to není správné, říkáš mi, že kakashi z Naruta je silnější než ssj3 goku??
Hra se mi opravdu líbí, ale nemohu získat nového hráče reklamou a to mi přijde nespravedlivé
Tato aplikace si nezaslouží 1 hvězdičku, zaslouží si méně, protože je plná reklam a umělá inteligence je tak výkonná, že základní útok nemá žádné cooldown a při druhém odblokování vás poškodí, i když jsou daleko A samozřejmě, že vás chytnou peníze může odemknout každého hrdinu ze hry pouhým použitím peněz Tvůrce musí být 🤑🤑🤑🤑🤑
Hra je dobrá, ale ceny hrdinů jsou dojemné
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Hərəkət ncc
Je to dobrá hra, jen si přeji, aby v útocích byla trochu více rozmanitosti a kdyby postavy nestály skutečné peníze a kdyby bylo o 2 nebo 3 méně reklam. Nemám Facebook ani jiné věci, které lidem říkáte, aby dělali to je jediná věc, kterou mohu udělat. A návrhy, které bych měl, by byly 2 000 drahokamů pro náhodnou postavu, která stojí peníze, více úrovní nebo šílený režim, který má více bojů najednou a bojujete s jinými lidmi, když jste zaneprázdněni svým nepřítelem. Pak bych dal 10 hvězdiček!!!
Miluji tuto hru, ale přál bych si, aby měla na práci něco jiného než bojovat. Bylo by opravdu skvělé, kdyby existoval multiplayer a mohli bychom spolu bojovat. Přál bych si, aby existoval další obchod a vy si můžete různými pohyby přizpůsobit svou postavu. To jsou jen některé věci, které v této hře opravdu chci, ale kromě toho je tato hra úžasně skvělá.
Hra je super zábavná a líbí se mi, ale je tu 1 problém. Problém je v tom, že počítače dostávají více zásahů než skutečný hráč.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action vuxc
Je to dobrá hra, ale věc, která mi brání dát jí pět hvězdiček, jsou ceny typu, kdo by zaplatil 2,00 $ za 1 chlápka, ale chápu, že musíte vydělat peníze nějakým způsobem, ale dělat gomu ssj blue a gete blue a gomu ultra stála peníze mě opravdu naštvala, ale kromě té dobré hry jen mě osobně
Nejlepší hra pro fanouška dračího míče, ale je tu problém, tj. někdy neukazuje dostupné reklamy, pokud opravdu není k dispozici, pak ok, ale také ukazuje žádné připojení k internetu, zkontrolujte připojení k internetu. jinak je to dobrá hra .Děkuji za vytvoření této úžasné hry
Bylo by skvělé, kdyby si postavy hráče mohly regenerovat také zdraví a pouze v soubojích s bossy by mohl regenerovat zdraví i padouši. A souboje s bossy nemají časové limity. Bylo by také úžasné, kdyby postavy odemykaly nové schopnosti v soubojích s bossy, když má postava hráče plnou manu, ale nízké zdraví. Hra je docela dobrá, ale pokud jsou přidány tyto aktualizace. Bude to nejlepší
Hra je zábavná, ale je to doslova falešná hra Dragon Ball. Například místo „Goku“ máte „Gomu“.
Hra se mi docela líbí, ale jediným důvodem je, že je to první úspěšná hra.
Offline more bylo opravdu dobré, ale když jsem začal PVP, hra byla opravdu ubohá, že PVP znamená proti skutečným hráčům, ale když jsem hrál, bylo to opravdu těžké, že nemůžu vyhrát žádný zápas a když hraji, zavolej mi kamarád, šel jsem pro něj nebyla žádná možnost hru pozastavit.. tak jsem zmáčkl tlačítko domů.. vrátil jsem se alespoň po 10 minutách a když jsem hru spustil, hra tam stále byla v on-line režimu, pokračovalo se odtud. Opustil jsem tuto hru, kterou jednoduše podvádíte
Hra byla v pořádku, jen příliš mnoho reklam
Nejhorší hra vůbec boss na měsíční úrovni první boss na měsíční úrovni, trvalo mi to týdny, pořád to nemůžu porazit, jmenuje se kaba, má 1000 koní a všechny moje postavy jsou mocné, stále se nedají porazit, sniž to z 800 na 850 a já to nainstaluji zpět 😠😠😠😠
Prosím proveďte aktualizaci jako přidejte další postavu, stejně jako Trunk SSJ 2 a gohan SSJ 2 a goten a další, Podravka nikdy nemá ultra instinkt, změňte ho na Ultra ego, prosím, budu se těšit, když uděláte tuto aktualizaci
Není to špatné, ale jak už lidé řekli, množství přidaných položek je trochu moc, možná byste se mohli podívat na místo přidávání pokaždé, když zápas začíná, možná se spojte se známější společností / společnostmi, které by místo toho zaplatily více za reklamu svých produktů z druhořadých her, o kterých jsou vaše reklamy, například možná sponzorujte Spotify nebo hry s trochu větším notářstvím Myslím, že to tak píšete, jen můj názor
Nemohu obnovit svůj účet pokaždé, když stisknu zapomenuté heslo, požádá o e-mail, který je propojen s účtem, takže vyplním e-mail a stisknu odeslat a píše se, že jsme vám poslali heslo v e-mailu, ale nikdy jsem nedostal žádný e-mail, takže vylepši to
Líbí se mi hra Moje hlavní postava NIČÍ v oblasti! > ale nedávno jsem narazil na dvě chyby, z neznámého důvodu moje obrazovka uprostřed bitvy ztmavne a umožní nepříteli útočit zdarma Zatímco jsem bezbranný, začalo se to vyskytovat, když jsem bojoval s Prvním bossem v říši démonů (on utrpělo velké poškození) dále, stisknu tlačítko útoku, ale moje postava se vůbec nehýbe, pak mě nepřítel znovu zasáhne kombem, prosím, opravte tyto chyby thx
Idle Arks: Build at Sea ง่ายๆ igj
Mega
Je to úžasná hra, jen bych si přál, aby existoval způsob, jak hrát online s přáteli, navíc bych rád získal více odměn z každodenního roztočení, protože utrácet coiny a získávat odměny je hodně zábavné, ale podařilo se mi vymazat je to venku za 2 hodiny, poslední věc, kterou bych chtěl vidět, je způsob, jak získat postavy, které vyžadují platbu maby, pokud odemknete všechny volné postavy, odemknete splatné charty, moje poslední věc je, že AI potřebuje hodně práce můžete jen blokovat a pak snadno zaútočit
Stickman Warriors - Chiến Binh Rồng Thiêng Hành động mcj
Je to v pořádku, ale má příliš mnoho reklam, jako je otřesný, než mnoho reklam a hlasových zvuků každé postavy, mělo by to být jiné, protože všechny znějí stejné osobě. Omezené věci ke koupi s drahokamy nestojí za to zkusit otevřít nebo vytvořit více různých věcí ke koupi se zlatem a drahokamy. Není to tolik soutěživé, že to začne nudit, když si uvědomíte boj o strategii A.I. Měl by nastat okamžik, kdy by hráč i nepřítel použili poslední dovednost a pokusili se jeden druhého přemoci.
Hra je docela dobrá. Jediným problémem jsou reklamy, ale můžete to vyřešit vypnutím internetu. Postavy jsou také dobré, ale některé vyžadují peníze. Podle mého názoru by vývojáři měli přidat funkci, ve které si můžete tyto postavy koupit za velké množství drahokamů nebo zlata. To bude také dobré. Celkově je to skvělá hra.
Utočí hrozně rychle
Celkově docela pěkná hra. Až na to, že v některých kolech bojujete v příběhovém režimu se svými slabými postavami, aby to bylo zajímavé a se silnými postavami to nenudilo, ale když bojujete a váš protivník spustí jejich normální komba, bude to pokračovat a dál a dál... nakonec vás zabijí, i když to byly slabé povahy. Takže z tohoto a žádného jiného důvodu jsem se rozhodl dát hře 2 hvězdičky.
Docela zábavná hra, ale některé docela velké nedostatky jsou, že má nekonečné kombo, po každé úrovni je přidáno a od přepínání mezi mapou a hlavní stránkou se postavy, i když vypadají jinak, všechny cítí stejně, jediné změny jsou čísla, nicméně není mnoho broušení k získání věcí a mechanika rotace je docela férová.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Jangovar uss
Tato hra se mi moc nelíbí, protože když vystřelíte, můžete ji použít pouze 2krát a dobít, ale soupeř může vybuchnout mnohokrát a v jednom turnaji mohou soupeři jít super saiyan, když se nabíjí, ale já nevím, což není fér hra když hrajete hru s draganovým míčem, když blokujete soupeře, stále na vás zanechávají poškození, ale ne, a když je trefíte, nabijí šílence, když mě udeří, nenabíjím, musím upgradovat hru yall více lepší
Hra je bezpochyby úžasná, ale potřebuje trochu vylepšení, procesor na extrémní úrovni se musí zlepšit a měla by existovat možnost upgradovat postavu I, protože v příběhu je protivník příliš silný a naše postavy se jim sotva vyrovnají.
Je to v pořádku, ale je velmi těžké porazit Andreada 18 se super Saiyan 2. Potřebuji něco silnějšího.
Hra je dobrá, ale opravdu nesnáším vaše AI AI jsou příliš OP a nemůžete je ani kombinovat Pokud se pokusíte zkombinovat roboty bojem + výbuchem many, AI vás prostě praští a uhýbá útoku, jako by to nic nebylo, jeden příklad je manek city final boss, s ssj2 je to doslova nemožné a já nemám lepší postavy než vážně, usnadněte to Není to určeno pro děti? Jako 8 nebo 7 Ale děláš to tak těžké :/
Hra je úžasná, je podobná dračím koulím a postavy jsou téměř reálné.
Je to úžasná hra, ale důvod, proč jsem dal 4 hvězdičky, je ten, že nemůžete upgradovat přehrávač, takže pokud ji přidáte, udělám z ní 5 hvězdiček 🌟
Lidé by si měli uvědomit, že tato hra je stále v rané fázi. Jsem si jistý, že budoucí aktualizace rozšíří herní mechaniku. Celkově je hratelnost pěkná a jednoduchá, bavily mě super pohyby. Rozhodně bych tuto hru doporučil všem, kteří chtějí jen zábavnou akční hru s trochou vizuální podívané. Myslím, že některé z věcí, které je třeba zlepšit, by bylo přidání více zvukových efektů a hudby, zvýšení zdraví nepřítele a rozšíření bojové mechaniky, jako je například přidání stráže. Hodně štěstí!
Líbí se mi hratelnost, ale reklamy jsou prostě šílené. Pokaždé, když dokončím misi, dostanu reklamu. Chápu, že potřebujete peníze na "vylepšení" hry, říkám, že jste prostě chamtivý. Prosím snižte. Nemůžete si koupit ani super sayain 2, pokud se nepodíváte na 20 reklam. To je prostě směšné, takže tomu dávám 2 hvězdičky jen kvůli hratelnosti.
Viděl jsem lepší plus tato hra má závady a spoustu reklam.
Dal jsem tomu 2 hvězdičky, protože je to většinou hra, kde si musíte věci kupovat za skutečné peníze a to hru zruinuje a příběh není v pořádku
Lame ovládá příliš mnoho reklam. Pokud vás soupeř chytí na vteřinu nehlídaného, jste mrtvý, jeden zásah a nejste omráčeni, jak se vyhnout boji na blízko. Příliš mnoho zvrácených reklam!!!