Post by ciacorliederze on Mar 4, 2022 20:04:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ True Fear: Forsaken Souls 1 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ True Fear: Forsaken Souls 1 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ True Fear: Forsaken Souls 1 2022 version ▞▞▞
Oyunu sevdim ... Ama sadece içine girmek çok hayal kırıklığı yaratıyor.
True Fear: Forsaken Souls 1 Pustolovske igre dpz
YANLIŞLIKLA BİR ŞEYE BASTIM VE TÜM İLERLEME YOK OLDU, ENGLISH DİL DE YOK
Bence yuklemeyin para uzatırsanız cunku cok surede iniyor gorseller için.cok kisa oynuyorsunuz tam kapilacakken para istiyor.
Harika. İlk oyunu oynarken çok eğlendim. Ama umarım artık $$$$'a mal olmaz çünkü android'imde devam ettiremediğim oyunlar için ödeyecek param yok.. Not: Sesi seviyorum.
Oyuncak bebek olmadan oyundan geçemiyorum ve oyun beni kapatıyor şimdiye kadar aldığım en kötü şey.....zamanını boşa harcama. Oynamak için en iyi oyunlar, kaybedilen topraklar veya miras dönemidir 👍
True Fear: Forsaken Souls 1 Piedzīvojumu spēles lyjg
Güzel oyun, tam sürüm için verdiğiniz paraya değiyor. Bununla birlikte, modern HOG'lara alışkınsanız, bu, işiniz bittiğinde otomatik olarak kapanmayan alanları ile kesinlikle eski okul zordur. Ayrıca, "gizli nesne alanları" size bir liste veya aradığınızı sunmaz. Sonuç olarak, iyi, sağlam bir macera/korku oyunu.
Değerlendirmeleri okumalıydım. Size önceden söylemeyen oyunlardan NEFRET EDİYORUM daha sonra bir ücret alınacaktır. "Ücretsiz ilk bölüm" vb., ön sayfada görülmesi gereken güzel bir açık açıklama olurdu. Anlıyorum, oyunun yaratılması zaman, para ve yetenek gerektiriyor, ancak maliyet konusunda açık olun. Oyun iyi grafiklerle ilginç.
Ne zaman bu oyunlardan birini bulsam, tam oyunu satın almak zorundasın, aptalca 😡😡
buna değmezdi! Bunun için para ödüyorum ve bunun hiç bitmeyen bir döngü olacağını öğreniyorum. oyunun geri kalanını oynamak için para öde, onu yen, sonra terkedilmiş ruhlar için ödeme yapmam gerektiğini öğren 2.. RIP off... Paramı geri istiyorum!
kesip bir demo olduğunu anlayana kadar gerçekten eğleniyordu(BS)!!!!!!!!!!!!!!!! Hepimizin kredi kartı yok. Kaybedilen arazilerin hepsini tamamladım. Bunların hiçbiri olmadan, herhangi birinin kabul edip etmediğini merak ediyorum.
Oynayıp Bitirmedim Ama Şimdiden Beyendim PART2 Henüz gelsin Lütfen Teşekkürler ☺️🤍
Oyuna dokunuslarıma tepki vermiyor..?
bu uygulamayı açtığımda ekran kararıyor 5 dk bekledim ama oyun açılmıyor
Harika oyun ve harika grafikler.
Harika oyun ve ayrıca müzik ve grafikler oynamak çok güzeldi
Berbat birsey
İyi oyun. Tam sürüm için ödeme yaptıktan sonra hikayenin daha fazla uzamaması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Genel olarak, bulmacalar mantıklıydı ve oyuna harika bir oynanış kazandırdı.
Bu harika, tüm bulmacaları çözüyorum ve uzman olarak daha birçok yılan bu oyunda korkutucu ama hayalet değil
arkadaşlar çok kötü
herşey iyi ama saat içinde ses geliyor ama akrep ve yelkovan hareket etmiyor
Bir yere kadar zevkliydi, full oyunu almaya çalıştım izin vermedi.
Tam oyun için $7.99 nzd ödedim! oyun oldukça iyiydi ama sadece 3 saatlik sürekli oyun aldığım için hayal kırıklığına uğradım ve buna bonus oyun hissi de dahil.
güzel bir oyundu herkese tavsiye ederim
Oyun çok güzel ama türkçe dil seçeneği yok ve hiç bir şey anlaşılmıyor
TAM VERSİYONU SATIN ALMAYIN Oyun harikaydı ama tam sürümünü 4.99$'a satın aldım ve oyunun yalnızca -20'si daha fazla kaldı artı uzun olmayan bonus oyunu da kaldı. Bir daha asla tam oyun satın almayacağım! saçma!
öncelikle oyun mükemmel sürümkleyici hemen hemen tamam tamamlamışım. saatmemişadan önce kimseden doğru olup olmadığını bilmiyorlar için saat 7:45 yanlız bu saati doğrulamanız için eksik tamamlanmanız gerekir. bilmediginiz bir yardımda bulunun hemen hemen erkenden başlayın ve tamamladım. teşekkürler. herkese kolay gelsin
Grafikler de oyun da harika çok iyi
Bu gerçekten iyi. Kendimi o kadar kaptırmıştım ki, oyunun tamamı için para bile ödedim (aylık bütçemin dışında olmasına rağmen). Benim gibi bir pısırığı rahatsız edecek kadar ürkütücü değil ama yine de adının hakkını veriyor. Tek sorunum, 'Gerçekler'in her zaman kronolojik sırayla ortaya çıkmamasıydı, bu yüzden bazen, kaydettiğim ilerlemeyle anlamlı hale gelmeden önce hikaye hakkında bir şeyler öğreniyordum.
Oyun gerçekten mükemmel biraz ve harika. Kız sanki Kendi kardeşim gibi havaya girdim oyunu bitirmeme az kaldı mutlaka tavsiye ederim hem English seçeneğine var rastgele keıdbdodmldlxnxofnflfmpfmfşcmfkxnkxnflfmflfnlemfofnsğöfıfnfodöxpfölflflfkfkxınrjrbdjrnpwşsöcıkrmrlwğeörkrmhsxyğuddy9hsxhppjsxjğhxphğszhhz8phszh8ohzus9zy8zysyxyh8sxyxyphxğjxxh9h9x9kdxj9x8hphxxh8gzhsx8hx8hjssjğpxyhpzşhzphzpypjsajs8y8zggzo8xhpgxazh8gzphğxhsipzypztzpgogzgpzpgzpgzşyszpgpzgşhzşhzzğhpxhxphğjxğ jxjğixjijsijshz9z
Bu iyi bir araya getirilmiş ve saatlerce süren bulmacalar ve keşif eğlencesi!
પાકકળા ગેમ ઘેલછા છોકરીઓ સિમ્યુલેશન sar
True Fear: Forsaken Souls 1 સાહસિક wcve
Abi ben korku oyunu kullanıcısı ve kullanıcılarından en iyi korku gerçek korku serisi mobil
Müthiş macera oyunu; karmaşık bulmacalarla doludur ve son derece etkileşimlidir. Hikayesi de sürükleyici. Bu oyunu macera oyunlarının hayranı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim (İşaretle ve Tıkla eşdeğeri). Sadece ilk bölümü ücretsiz oynadığınızı unutmayın - sonra kalan bölümler için ödeme yaparsınız. Oyun, imo için para ödemeye değer ve bu, oyuna verilen sıkı çalışmayı ve çabayı desteklemek için para ödemeyi umursamıyorum.
Oyun tam sürümünü satın aldıktan sonra bile harika, oyunda güncellenmedi. Para kesildi ama tam sürümü oynayamıyorum. hayal kırıklığı
çok iyi bir oyun ben bunu yükledim öncededen sonra sildim çok ama çok iyi bir oyun arkadaşları birazcık ama yinede güzel
İlk başta tam sürüm için çok kısayken 5 dolar ödediğim için çok kızdım, ama ayrıca bonus malzeme de var ve sonra 2. bölümü indirmeniz ve bunun için BAŞKA bir 5 ödemeniz gerekiyor. Yine de....hala pt3'ü bekliyorum çünkü bu hikaye seni içine çekecek. Neler olduğunu bilmek istiyorum.
True Fear: Forsaken Souls 1 Macera Oyunları smi
mükenmel bir oyun yüklemenizi tavsiye ederim
Sürükleyici bir oyun