Post by lanlipasysdlun on Mar 15, 2022 10:36:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MTG Familiar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MTG Familiar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljud kõik häkivad ▞▞▞
▞▞▞ MTG Familiar 2022 version ▞▞▞
Probleem: kui proovin otsida näiteks valgete võlude loendit, ütleb see mulle, et neid pole olemas. Saan ainult vaadata valgete olendite nimekirja. Põhimõtteliselt, kui mul pole täpset kaardinime, saan vaadata ainult olendeid. Veidi segane, miks ma selle rakenduse installisin.Nautisin rakendust varem, kuid avasin selle, et lõpetada teki ehitamine ja avastasin, et see oli minu teki sisu täielikult kustutanud.
Pikaajaline kasutaja, soovitan kõigile MTG sõpradele Androidis! Väike märkus arendajale: enamikul kaardipiltidel on valged nurgad, mis paistavad tumeda teema taustal välja. Kas on midagi, mida saate teha?? Annan 5 tärni, kui saate selle väga väikese probleemi lahendada
See rakendus oli suurepärane enne viimast värskendust! Puhub nüüd...liiga hele, eluloendur lähtestab mingil lollil põhjusel -1-le ja otsingufunktsioon läheb nüüd imelikuks...jaa! Bumerang!
Nii palju asju on täiustatud, ainus tee on üles ja kõik, mida ma paluksin, on tekiehitaja, muidu hämmastav töö
Arvasin, et seda on juba värskendatud, et see käivitada ja leida, et see laadib alla oma sisemised värskendused ilma tühistamisvõimaluseta. Pahavara.
Asi on hämmastav, just hakkasin mängima ka kaubakaartide funktsiooniga, mis on tõesti hästi tehtud. See pole mõeldud turniiride korraldamiseks, kuid elu, mitme mängijaga matšid, komandöri kahjustused, mürk, kaardiotsing, tekiehitaja, kõik on fantastiline. Ja võimaldab eksportida csv-sse!
Wild Zombie Online(WZO) Adventure lnj
MA ARMASTAN seda väikest meest, kui ta üritab kaarte meelde jätta ja/või leida. Väga lihtne kasutada, pole sellega probleeme olnud, välja arvatud see, et see aeg-ajalt värskenduse ajal sulgub; nii et tegelikult pole probleeme!
See on korralik rakendus. Mulle meeldivad kõik funktsioonid. Probleem on selles, et laadisin selle alla lootes salvestada tekiloendeid ja sellel pole tekiehitaja funktsiooni. Sellel on soovinimekiri, kuid see vajab tekiehitajat.
Kasutatud ro on suurepärane rakendus, kuid hiljutised värskendused rikkusid värviotsingu funktsiooni.
Nad võtsid ära võimaluse näha hinda pelgalt kaardiotsingul, mis andis mitut tüüpi erinevat hinda, nüüd on see oletustöö ja selle vaatamiseks peate koostama kaubanimekirja. Suur samm tagasi
Oleks lahe, kui saaksite võrdluse ja koostöö huvides oma tekke teiste kasutajatega jagada. See on muidu väga kasulik
See on suurepärane rakendus, kuid jookseb kokku, kui proovin oma sooviloendit vaadata – kulutasin selle nimekirja koostamisele nii kaua
Kas Oath to Gatewatchi kraam ilmub varsti?
Varem oli see üks parimaid viise kaartide otsimiseks, kuid see funktsioon enam ei tööta. Soovin, et saaksin alla laadida vanema funktsionaalse versiooni. Alandatud ühe tärnini, kuna ma ei pääse vanemale versioonile juurde ja see ei tööta ikka veel pärast mitut kuud. häbi
Seisus hetkel, kui ma midagi sisestasin ja vajutasin otsingule
Google Pixel 3 rakenduses muutub ekraan nii hämaraks, et see võib ka välja lülitada. Muudab rakenduse kasutuskõlbmatuks. Tundub, et see pole minu seaded, kuna olen kõike muutnud.
Olen seda rakendust juba mõnda aega kasutanud, kuid viimasel ajal on olnud probleeme kaardihindade otsimisega ja olen sunnitud otsima teistsugust rakendust, kuni see on parandatud
Suurepärane rakendus, meeldivad kõik funktsioonid. See oleks 5 tärni lihtne, välja arvatud see, et mul on LG seade, nii et kaardiotsing näib toimivat ainult siis, kui teate juba kaartide nime, mis on mõttetu. Olen seda rakendust aastaid kasutanud, nii et loodan, et seda värskendatakse peagi. Ja viimase värskendusega ei tööta otsing ikka korralikult.
Kutt, kas tõesti? Ma olen arendaja ja ma ei riku oma koodi nii halvasti. Dev, kui sul on mõistus, siis pöördu tagasi. See aitab teid tohutult...
Ooth of the Gatewatchi kaartide lisamise ootel pärast 2-nädalast vabastamist......wth!?!?!? Ma muudan oma hinnangut pärast selle rakenduse värskendamist
Ma armastan seda rakendust, kuid hiljuti pole see rakendus lubanud mul täpsemat otsingut teha.
Kaugelt parim mtg-otsingumootori rakendus turul, see saaks selle hinnangu ka siis, kui otsingumootor oleks ainus funktsioon. Minu ainuke häda on see, et mana maksumuse järgi otsimine lihtsalt sulgeb rakenduse, vastasel juhul pole mõnikord esinevatel pisitõrgetel tähtsust. Kui keegi otsib kaarte, mida pühenduspakki või X matters paki panna, ei saa ta otsida "" BB" või "X" abil, mis on üsna ebaefektiivne.
Varem oli mu kõigi aegade lemmik MtG rakendus ja oleks seda siiani, kui otsing poleks hakanud andma 0 tulemust, kui märgite värvikasti ja teil on mõni muu väli, milles on midagi. (Rohelisi olendeid ega siniseid instantse jne pole olemas). LG V60 ThinQ
Rakendus on suurepärane, masendav on vaid see, et tehingute ajal pole teil võimalust pakkumiste või müsteeriumivõimendite komplekti hindu tõmmata.
Parim kaardiotsija üldse!
mulle meeldib see rakendus, kuid tundub, et uusim värskendus rikkus otsingufunktsiooni
Suurepärane rakendus, mida on enamiku ajast lihtne kasutada. Aeg-ajalt ei otsi kaarte, mille nime ma ei mäleta, kuid mäletan sõnastust ja otsin fraaside/sõnade järgi. Mõnikord ajab see selle siiski sassi ja kui ma kaardi leian, loeb rakendus seda kaarti teisiti kui komplekti tegelik prinditud versioon. See võib olla tingitud kordustrükkidest, mis muudavad mõlema poole sõnastust, kuid see juhtub siiski. Saaks 5 tärni, kui see sisaldaks muid vormingufiltreid, näiteks uuemat pioneerivormingut.
Vinge
MTG Familiar টুল xdsg
Ei oma reklaame ega turniiriväliseid legaalseid kaarte.
Palun pange vorminguks pauper. Kui lisate selle, annan 5 tärni
See rakendus oli kunagi väga hea. Kahjuks muutus otsingusüsteem ja nüüd on see praktiliselt kasutu. Rakenduse muud osad on korras, kuid rakendus on muutunud halvemaks. Puhka rahus.
Parandage otsingut värvifunktsiooni järgi... Ikka ei tööta. Ja selle parandamiseks pole värskendust saadaval... Soovin, et saaksin anda 0 tärni... Kunagi meeldis see rakendus, nüüd olen selle desinstallinud ja enam tagasi ei tule.
Suurepärane rakendus. Ainus probleem, mida olen märganud, on see, et tekiehitajasse ei saa seaduslikkust laadida. See näitab laadimisriba, külmub, seejärel vabastab ja ei näita kunagi, kas tekk on seaduslik või mitte.
Rakendus ei ole ajakohane pärast M20. ELD-st ja C19-st kaartide otsimine on olnud suur probleem ja ma loodan, et see lahendatakse pärast TBD väljaandmist.
Rakendus töötas varem hästi. Nüüd ei saa ma otsida värvi järgi, ma ei saa otsida täpset fraasi ja ma ei saa otsida värvi identiteeti, kui ma ei vali täpset.
Ei saa otsida kaarte, mille nimes on apostroof, see on suur probleem
ma ei saaks ilma selle rakenduseta tekke osta, kaubelda ega ehitada. aitäh
Pole midagi paremat kui MTG ja peekon!
Wtf juhtus kaardiotsinguga?! Enne kui suutsin terveid komplekte tuhnida, siis nüüd "vastavust ei leitud" täpsete kaartide nimede osas. Uuesti installitud, sama probleem. GalaxyS
99,9% ajast, kui lähen komplekti vahetama või kaardi hinda vaatama, lülitab see rakenduse välja. Pool ajast ma isegi ei kasuta seda enam millekski.
See rakendus on mulle varem hästi läinud, kuid viimasel ajal on see pidanud kasvama. See pole kunagi teinud sooduskaartide hindu, mis on väiksemad kui ekspeditsioonid ja butiiktooted. Ma pole kindel, kas nad ei saa seda TCGplayeri api-ga teha, kuid nad peaksid selle kallal töötama. Teiseks peab neil olema võimalus määrata hind tcg "turuhinna" järgi koos hiljutiste muudatustega, et aidata hoida turgu ausana, sest see rakendus on maha jäänud. Kui see püsib, leian midagi uut
Eh.
Võiks kasutada veel paari funktsiooni, näiteks kaartide piltide kerimise võimalust! Otsige kaameraga / lisage kaardipakkide loendisse
Otsi inglit standardses vormingus. Tulemusi ei leitud. MTG tundmatu
Kaarte otsides jookseb mu s8 pidevalt kokku
MTG Familiar টুল xdsg
Kunagi oli see suurepärane rakendus, kuid pärast viimast värskendust ei saa ma oma soovinimekirja avada, parandage