Post by lanlipasysdlun on Mar 15, 2022 10:45:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 咱家有矿! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 咱家有矿! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pontok növelése hack ▞▞▞
▞▞▞ 咱家有矿! 2022 version ▞▞▞
Ez egy hirdetésközpontú játék, fizessen 10 vagy 12 dollárt a hirdetések eltávolításáért, és körülbelül 3 óra alatt legyőzi a játékot, különben napokig kell néznie a hirdetéseket. A háromból kettőt elvégeztem, de ez nem ad hozzáférést a harmadikhoz. Találkoztam egy hibával, amelyben 100 dollár értékű drágaköveket adott nekem ingyen (a játék küldetéseinek teljesítésével), és most egy hiba miatt nem nyithatok több menedzserládát. Nem tudom, mit vártam egy iFunny hirdetéstől, de ennél egy kicsit többet reméltem...
Rave – Video Party Divertissement bxoy
A játék elakadt. A feladatot nem lehet elvégezni, nincs elérhető következő szint. A fejlesztők nem válaszolnak Önnek vagy bármilyen túlzott megjegyzésre
咱家有矿! Simulasyon pnew
Ez a játék teljesen zseniális, fejleszti és edzi az agyat annak érdekében, hogy erős tudást halmozzon fel a vállalkozás vezetésével kapcsolatban, és sikeres legyen. ❤️❤️❤️
Szórakoztató játék, nagy fejlesztésre szorul, főleg a frissítés után. Megérkeztem az új területre, és most a teherautók meghibásodnak, és annyira elakadnak, hogy egyáltalán nem tudok haladni.
Túl sok hiba akarja megadni a jutalmat, amikor megnézi a videókat, és fel akarja oldani a menedzsereket
Adott a játéknak 2 percet, majd törölte. Eleget játszottam ahhoz, hogy ne legyen szükségem oktatóprogramra. Opcionálissá kellene tennie az oktatóprogramot, csak egy játékot szeretnék játszani, és nem vesztegetem az időmet.
A játék hibás, nem tud továbblépni a következő szakaszba, nem tudja kinyitni a dobozokat. Többször is küldtem e-mailt a fejlesztőnek. Nincs válasz. Valódi pénzt költöttem a játékra, hogy megszabaduljak a hirdetésektől és így tovább. Azt hiszem, elpazarolta a pénzt. Időpocsékolásnak mondanám, de szerintem ez minden játék, amivel el lehet ütni az időt.
Nem fogja betölteni a második térkép
Egyes tárgyak a játékban nem lehet könnyen kiválasztható, különösen a teherautók. Ez gyakorlatilag a sebesség korlátozó tényező
Megkaptam a játékot 5 csillagig, de most nem tudok másik régióra vagy más szintre menni, a fejlesztők küldhetnek-e nekem néhány információt, hogyan léphetek a következő szintre, azon kívül, hogy ez egy szórakoztató játék, kifizettem a 10 dollárt, és most hirdetések nélkül bármit megtehet
Az egyetlen probléma, amit most látok, az az, hogy nem tudok vásárolni, amely eltávolítja az összes alkalmazást az eltávolítási hirdetéseknél, mert megérintettem egy gombot, és nem működik, semmi sem történik. Ettől eltekintve nincs gondom a játékkal eddig úgy tűnik jól működik
Csak 2 térkép, sok hiba, sok hirdetés.. ha kifizeted a 10dll-t, az túl egyszerű. Munka kell hozzá
Tisztességes időgyilkos. Jelenleg nem tud továbblépni az első bányától az első maxxolása után, így a játék jelenleg halott... Egy kis odafigyelést igényel.
A játék szórakoztató, aranyos, de annyi hirdetés jelenik meg, amint elindulok. Tudom, hogy nem vásárolhatok hirdetéseket, de többet akartam játszani a játékkal, hogy pénzt tegyek ki. De ezzel a sok hirdetéssel és csak néhány nap hirdetés nélkül, amíg újra nem vásárolok. Nehéz passz számomra. De ezt leszámítva aranyos.
Megvan a hóbányám, de a játék nem engedi, hogy belépjek a hóba, hogy játszhassak vele. Annyira felháborító!!!
@márk Károly Jelinek te meg mit ugatsz itt össze vissza kis 9? Elsőnek tanulj meg angolul és utána írj ilyen hülyeségeket. Addig megse szólalj nemhogy angolul még magyarul se.
Milyen hibákat javíthat ki, ha még nem javították ki azokat a játéktörő hibákat, amelyek abból erednek, hogy nem tudtok előrelépni a szinteken, mert nem kaphattok 5 csillagot?
Mindenki számára szórakoztató ez a játék, de félig megteszed, hogy rengeteg hirdetést nézel, vagy 10 dollárt fizetsz azok eltávolításáért, de nem éri meg a 10 dollárt, ha nem éred el az 1. szintet. Próbáld ki, ha akarod, de nem teszem, mert meg tudod még a fejlesztőt vagy a fejlesztői csapatot sem kell válaszolnia
Jó játék a 10 dolláros hirdetések eltávolítása után, de az első szinten megragadt, mivel minden frissített és 5 🌟. Ki kell javítani a hibát vagy eltávolítani, és visszatérítést kérni!!!!
Amikor megkéred a játékot, hogy töltse be a második bányát, az ui elemei eltűnnek, de az első bányán marad. Ez az állapot játszhatatlanná teszi a játékot. Ez egy elég komoly hiba, amelyet nem kezeltünk. Egyáltalán érdekli őket?
Nem fogadom el a hirdetési cookikat, és erre kitakarják a játék egy részét? Az anyátok retkes picsáját! Megnézem én a reklámokat egy kis pluszért, de nehogy már a tököm is letétbe keljen helyezni ha játszani akarok! Szóval kuka, ahová ti is valók vagytok..
Remek játék, de nem lehet továbblépni a következő területre. Minden ki van zárva, és mégsem kaphatok 5 csillagot. Javítsd ki a játékot, és 5 csillagot adnék
90% nézi a hirdetéseket. 10% játék. Úgy vélem, hogy a méltányos unalmas
Ez egy jó játék, amíg rá nem jön, hogy miután mindent feloldott az első két szakaszban, továbbra is azt mondja, hogy további két csillagra van szüksége a következő szakaszba való továbbjutáshoz. De nincs mód arra, hogy több csillagot szerezzen, mert minden nyitva van.
Sok hirdetéshez juthat el, amely kedvemre való.
Ez egy nagyon jó játék, volt egy olyan problémám, hogy nem akart térképet váltani, de rájöttem, hogy frissíteni kell a játékot, hogy továbbléphessen a következő térképre.
咱家有矿! จำลองสถานการณ์ cyib
Ez nagyon jó játék
Ugyanaz a probléma, mint mindenki más, én 5 csillag vagyok az első bányánál, és nem tudok menni a másodikra.
Bhumi suka
Op
Nagyon szórakoztató, szinte nincs hozzáfűzés
Ez egy szórakoztató játék, de a harmadik szint után nincs előrelépés, azóta nem láttam semmit, amit nagyon kellett volna frissíteni
Jó játék, de extra bugos, miután nem vásárolt hirdetéseket. Nem szeretem a hirdetéseket, ezért nem vásároltam hirdetéseket, és ekkor kezdett akadozni. Főleg amikor a második bányába költöztem. Minden jármű elakadna, nem kapna drágaköveket többek között a teljesített rendelésekért. Minden játékmenet során többször újra kellett indítanom. Megvan a második enyém, de azt mondja, hogy fejezze be az előzőt, mielőtt továbblép. Csak 2 bánya van? Vagy a fejlesztők tesztelték a kiadás előtt. Javítsa meg a játékot.
Csak az átlagos „ingyenesen játszható” ad töltött mobil játékot. Borzalmas nyelvtan, ismétlődő mechanika, a sok belőle. Csak kap 2 a művészeti stílus, de ez egy személyes dolog. Ez nem játék. Ez egy karóra több megy fel és szórja a pénzt szimulátor.
A játék szórakoztató időt vesztegetni. Vannak azonban olyan hibák, amelyeket javítani kell. Frissítenem kell a menedzsereket, de több ládám is nyitva van, de amikor megnyitom őket, a játék lefagy.
Amint az valóban várható volt. Jó tétlen játék, szórakoztató nézni sajnos annyi minden van a képernyőn. A képernyő jobb oldalán négy „reklámnövelés” található, amelyek körülbelül 10 másodpercenként jelennek meg, és ha frissítést vásárol valamihez, véletlenszerűen ad egy „ingyenes” lehetőséget, amely arra készteti, hogy megnézze a hirdetést. Ennek megállításának egyetlen módja, ha megnézi a hirdetést, vagy bezárja a frissítési menüt, és később megnyitja, ami bosszantóvá teszi a vásárlást.
Ha megvásárolja a nem egészíti ki a játék sok hibát, és meg kell tartani resarting a játékot hogy működjön egy darabig
Elmegy. 😉De ebben a kategóriában jól játszható. 😁 Reklámok mennyisége szerint pedig középkategóriás. 😊 De hát már megtanulhatnák az embereket, hogy semmi sincs ingyen. 🧐
Jó játék, de 3 csillagot ad, mert a 2. bánya megszerzése után megáll a fejlődése.Nem fizettem hirdetéseket, tényleg segít, nem tart sokáig a fejlődéshez, és max az első az enyém, a 2. az enyém kicsit tovább tart, de ha ezt maximalizálod, akkor szó szerint nincs több teendő. Nem tudok továbblépni a 3. enyémre, és a plusz feladatok, amelyek jelenleg a "Use Coin"-on ragadtak, nem tudok, már mindent megvettem, így a bónusz gyöngyszem feladatok nem fejezhetők be. Amíg egy 3. vagy több bánya nem elérhető, nincs miért játszani.
Ne tegyen úgy, mintha választási lehetőséget adna a részletek megosztásával kapcsolatban, amikor aztán játszhatatlanná teszi a játékot, amikor a "rossz" lehetőséget választom.
jó játék