Post by lanlipasysdlun on Mar 15, 2022 10:51:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Boy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Boy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack neskončnih žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Boy 2022 version ▞▞▞
To je samo izguba časa
Všeč mi je, da igre pomagajo preživeti čas, ko čakate. Včasih ne morem nehati igrati
Hdhfhfhdhdhdhdhdh
Odlična igra, vendar je ena stvar pokvarila celotno izkušnjo. Takoj, ko zaprete igro, boste izgubili celoten napredek in se ponastavili nazaj na raven 1. Tudi če imate prijavljene igre facebook in google, to ni uporabno. Prosim popravi čimprej.
Zelo dobra, zahtevna igra. Brez nadležnih oglasov in lahko igrate brez povezave.
Všeč mi je bilo
Bil sem na 12. stopnji. Ne vem, zakaj so me potegnili na raven 0! Moram začeti od samega začetka!! VES moj trud je bil zaman ... dragi razvijalci, če vam je malo mar za svoje uporabnike ... prosim, dajte nam rešitev za nastalo težavo
Bullet Boy me (veliko) spominja na igranje s sodčki v Donkey Kong Country ... Ne hecam se! Po nekaj fazah ... Ponavlja se (nekoliko)! Kljub temu je še vedno zabavno in vedno se vračam po več ... z neskončnim načinom! Ne glede na to, edina stvar, ki me moti med igranjem, je stalna možnost ogleda oglasov za reševanje življenja za ponovni zagon med fazo! 😫
To je kot država oslov Kong ... ampak samo sodi.
Odlična zabava! Enostaven za igranje in dovolj jezen kot platformna igra!
Bilo je zabavno, dokler me nisi prisilil, da gledam oglase, da bi napredoval.
Gumb za upočasnitev časa ne deluje, ko pritisnete na xperia z3 ...
Zelo zabavna igra brez povezave. Dober čas mimoidoči.
Bullet Boy Árkádjátékok vks
Kul, vendar še vedno malo zamuja
Zelo kul
Sovražil sem ga, ker ni dol
Lepa ideja. Všeč vam je, saj vam omogoča, da še naprej poskušate. Kar tako naprej.
ja, zabavna je in lahko precej frustrirajuća, a še vedno zabavna igra
Na stopnji 19 ne morete dobiti skrinje
Za tako preprosto premiso ta igra poveča težavnost, vendar hitro. Prav veselje je igrati ... Toda oglasi ubijajo tok. Nenehno uničenje hitrih ponovnih zagonov z oglasom samo škodi tej igri, saj igralca umakne iz njihovega toka in izgubi zanimanje. Poleg tega je zelo ZELO poceni, če nas prisilijo, da obiščemo oglas vsakič, ko želimo uporabiti predmet, ki je potreben za pridobitev zbirateljske ravni. To je bilo več kot napačno in je povzročilo, da sem odstranil igro.
Trdna igra
Layton: Curious Village in HD Adventure yxgy
Izredno zabavno je!!! Tako izvirno, ustvarjalno in deluje brezhibno.
Zabavna igra. Ubijalec dobrega časa. Definitivno vzdušje Donkey Kong Country.
Podobno kot na nivojih v Donkey Kongu, kjer se ustreliš iz soda v sod.
Lepa grafična dobra igra, zelo mi je všeč, kar tako naprej
Za freemium igro je v redu.
Odlična igra! Je zelo zabavno in zasvoji ter mi pomaga preživljati čas!
Oglasi povsod. Če je oglas pozvan, ne da bi me vprašal, je to goljufija. To je ena tistih aplikacij za goljufije.
Ubijalec dobrega časa
slaba igra,
Bullet Boy Аркаде xiwd
zabavna igra
Gumb za počasno snemanje ne deluje tudi za dvojne kovance, ki sem jih kupil. Ali lahko dobim svoj denar nazaj?
to sem bil mali meh, ko sem prvič začel, ampak če mu daš priložnost, ti ne bo žal, bom rekel tudi, da je zelo dobro umetniško delo