Post by lanlipasysdlun on Mar 15, 2022 10:54:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 50 US States Quiz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 50 US States Quiz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها سکه ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ 50 US States Quiz 2022 version ▞▞▞
راه عالی برای یادگیری در حال حرکت.
تجدید کننده سریع آسان برای استفاده.
عالی برای یادگیری سرمایه بچه ها
چند انتخابی سرگرم کننده و چالش برانگیز.
برنامه را مکث کنید و پاسخ را پس از کلیک بر روی آن برجسته کنید، سپس به کاربر اجازه دهید انتخاب کند که چه زمانی برای رفتن به سوال بعدی آماده است. این امر با کمک به پیام "غرق شدن در" یادگیری را تقویت می کند. گذراندن هرچه سریعتر این موارد کمکی درازمدت نمی کند. برای تحقق یادگیری واقعی، سرعت کمتری لازم است.
حدس می زنم
تبلیغات خیلی زیاد چرا توسعه دهندگان نمی توانند به جای تبلیغات مزاحم هرزنامه، حالت رایگان/آزمایشی بهتری ارائه دهند؟
بازی عالی. برای اصلاح ناآگاهی من از جغرافیای ایالات متحده با این کمک برنامه ریزی کنید. متشکرم!
راه حل یادگیری من را راضی می کند. برنامه یادگیری ساده و در عین حال موثر. با تشکر و قدردانی از توسعه دهنده برای ایجاد.. من از پسرانم نیز این برنامه را نصب خواهم کرد!
من چالش را دوست دارم. این یکی نگهبان است.
زمان می گذرد
این خیلی خوب نیست اول از همه، به من اجازه نمی دهد چند نفره بازی کنم. دوم اینکه این فقط یک بازی قدیمی معمولی است که فقط با حروف بزرگ است. سوم اینکه خیلی خوب ساخته نشده است.
همیشه در حال یادگیری
کل بازی بسیار عالی است برای آزمایش دانش شما در مورد ایالات، مکان ها و پایتخت ها.
سرگرمی بزرگ!
ابزار یادگیری عالی!
بازی چالش برانگیز عالی!!
من طرفدار همه تبلیغات نیستم، اما از بررسی ایالت ها و پایتخت ها بسیار لذت می برم. یادگیری تمام پرچم ها و مهرهای ایالتی یک امتیاز عالی است!
سرگرم کننده و آموزنده!
سرگرم کننده است و آموزش می دهد
برای آموزش و آزمایش خود عالی است. اما همیشه به یاد داشته باشید: یادگیری را با استفاده از تکنیک های حافظه انجام دهید! تصویری بسازید که شما را به یاد پایتخت، المپیا بیاندازد --> ورزشکار و یکی برای یادآوری ایالت واشنگتن --> ماشین لباسشویی. اکنون وصل شوید: ورزشکاری که در حال دویدن حلقه ها در داخل یک ماشین لباسشویی بزرگ است. آن را تا حد امکان واقعی، با صدا، بو و ... برای دهه 30 تصور کنید. (اگر قبلاً چند بار این کار را انجام داده باشید کمتر است) به این ترتیب می توانید هر 50 مورد را در کمترین زمان به خاطر بسپارید. پس از آن خود را با این برنامه عالی آزمایش کنید. با گذشت زمان، تصاویر محو می شوند و شما فقط سرمایه و حالت را "می دانید" (تصاویر به ضمیر ناخودآگاه شما سرگردان می شوند)
Штаты США - викторина Обучающие shmq
آموزشی!
برنامه عالی! آسان برای بازی و یادگیری. من بازی می کنم در حالی که تلویزیون تماشا می کنم و تبلیغاتی در آن پخش می شود!
آسان برای استفاده و سرگرم کننده
باعث شد دخترم خیلی سریع حالاتش را یاد بگیرد. او هر روز تمرین می کند و آن را دوست دارد!
من از این روش بیشتر از برنامه های دیگر مانند آن استفاده می کنم. ابزار یادگیری بد برای اطلاعات اولیه اما چیز بیشتری از آن ندارد.
از آنجایی که در کلاس پنجم باید یک تست کامل 50 ایالت انجام دهیم، این به من کمک می کند تا تمرین کنم!!!
اپلیکیشن Adware
ایالات متحده آمریکا
خیلی سرگرم کننده thx
این یک بازی عالی است، در به خاطر سپردن پرچم ها مشکل دارید.
برنامه خوب
برنامه عالی...بچه ها دوستش دارند و من هم همینطور...برنامه آموزشی همیشه بهترین است...
برنامه آموزشی عالی
マジックスクール シミュレーション qgxg
آرزوی من این است که بالاترین امتیاز را در هر ایالت و همچنین پرندگان و گل های دولتی اضافه کند.
ابزار یادگیری عالی برای بچه های من.
این بازی برای افرادی مثل من که مدتی از مدرسه خارج شده اند بسیار خوب است. نمیدونستم اینقدر یادم رفته!🇺🇸😀