Post by lanlipasysdlun on Mar 15, 2022 10:57:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кључеви за повећање шифре ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се ова игра јер је борбена игра и такође је изазовна и забавно је играти ако немате шта друго да играте
2014 kpop group debut, 0 things i hate about you movie, Juegos de angry birds rio, ... Medyum atusa kimdir, Trail shoes asics, Odroid u3 android 5,
Anger of stick 5: Zombie za Android. Cheat Codes Anger of stick 5: Zombie za Android i iOS. 31.10.2021. Dodirnite Away na Android-u
Курац
Anger of stick 5 : zombie Action ehf
Не знам шта се дешава са овом игром, све што видим је диносаурус који пали ватру са учитавањем, ако ово из ажурирања врати класични бес штапа 5 зомбија, ако овај диносаурус за рекламу, зашто морам да гледам оглас?
Озбиљно, играо сам ово већ око годину дана, и ако није било, сав мој напредак је ресетован! Зашто и шта је са тим! Задржаћу игру, али само недељу дана док не добијем повратну информацију!
Волим игру, али има наметљиве искачуће огласе чак и када игра није укључена. Ово није вредно главобоље због бављења искачућим огласима на мом телефону, тако да нажалост морам да га избришем. Такво разочарење.
То је супер
Ова игра је прилично занимљива и забавна, али ствар је у томе да су фазе тешке
Смешно, потпуно смешно. Молим програмере, прочитајте ми ово. Била је срамота открити да су грешке и грешке за које сам мислио да су уклоњене, да су ту на други начин и да су још корисније за откључавање свих нивоа. Али 3 звездице су уклоњене јер сам видео да је 51, 55 и 59 лв немогуће да неко има 3 звездице (савршено) на нивоима. Разлог: Затвореници се не налазе на овим нивоима, не знам зашто!. Чувајте се људи.. А ја ћу покушати да снимим видео снимке за грешке у Утубе-у
Ова апликација је одлична, али сваки пут када напредујем и изађем из игре, када се вратим сав мој напредак је изгубљен и морам да почнем изнова
Није тако задовољавајуће јер графика и ефекат снимања нису тако добри, морате додати неколико наоружаних зомбија
Вратите опцију приказа крви. Мучно је видети их како крваре воду
Ово је одлична игра, има много акције и веома кул оружје...Али имам проблеме са рекламама. Када покушам да изађем из огласа, једва да могу да урадим НИШТА, али само поново покренем игру. да ли је мој уређај или нешто слично, или мој екран је само замрзнут. Добре ствари су што сте могли да стекнете пријатеље (али лажно, али и даље забавно) и чини игру забавном за мене. Хвала 👋
Најаце
Игрица је екстра!!!
Инсталирао сам и играо и искључио мобилни и други дан сам приметио да сам 😱😱😱😱😱 дошао до нивоа 1 и изгубио сав напредак у игри. Игра је била добра, али поправите 🙏🙏🙏
Глупа игра не могу да је играм јер постоји круг са диносаурусом који се окреће и предуго чекам да нестане. Чекам 1 сат, поправите ово, молим вас.
Аххххх!😡😡😡 У почетку ми се допала ова игра, али сада је срање Сваки пут када покренем ову игру, избрише сав мој напредак и морам да почнем од првог нивоа. Ово је срање. Мрзим ову игру.
Невероватна игра која ми је толико помогла у детињству и још увек ми помаже да прођем кроз живот
Волим ову игру и њено ослобађање од стреса, али желим игре које се ажурирају, ажурирају грешке и нова оружја, али ако желите игре ван мреже и ниске мб оне су једне од најбољих.
Вел! Лепа је игра, али играо сам је једном и почела је да се учитава до сада још увек чекам.. Деинсталирам је
То је најбоља игра која не квари
Супер игра бас какву сам и тразио само Левел 8 је претезак а имам АГР-170 (Пистољ) Глоцк-18 (Мања аутоматска пуска) Тавор (Аутоматска пуска) М-16 (Аутоматска пуска) Све на левел 3 као и мој лик Имам 2 живот, 3 вештине и 5 флаша за лекове
Ова игра би дефинитивно могла да изазове зависност за око, али да ли је заиста тако? Апсолутно не. игра је разочаравајућа. Графика је ужасна, контроле су свуда. Иако има различите режиме игре што је добар почетак, али то не значи да је добра игра. Да будем искрен, то је ужасна игра, али не бих рекао да је обична па је то једини разлог зашто јој дајем 2 звездице, али је и даље разочаравајуће знајући да постоје много боље игре од ове
Игра је пре брутална И свидја ми се дајем 5 звездица И мозе неко да ми казе како да се региструјем на купоне молим
Свиђа ми се ова игра у оваквим годинама (14) мислим да немам ниједну игру од ове😁. Заиста је добро, али је тешко наћи партнера/пријатеља, посебно робота за којег знате да је тако скуп 😁 🤭 и немам довољно новчића да га купим. Зато што увек надограђујем оружје, отрове, оклоп и живот, али сада већ купујем 2 помоћника 😁. Испробајте овог типа, то је стварно кул игра☺ Ењоиии😊🔪.
Ову игру бих оценио са 5, али у њој је писало да сам завршио од почетка након што сам платио новац за новчиће. Зато немојте улагати свој новац.
Ова игра је НЕВЕРОВАТНА!! Али постоје неке грешке и грешке. Можда неки играчи то нису препознали, али понекад има проблема са новцем. На пример; Играо сам и мој новац је био 9967, након што сам убио неке непријатеље, мој новац се враћа на осам хиљада. Али то није све, понекад сам играо и враћам се на почетни екран и касније поново играм, сав мој напредак, нивои и новац се ресетују. Молимо вас да решите овај проблем да бих могао више да уживам у њему. Хвала!
у почетку је ова игра изгледала ок, али тада сам знао да је то истина. није имало смисла и било је скоро немогуће спасити људе. увек су завршавали умирући и људи које сам убио никада нису остали мртви! графика је такође била страшна. ако бих могао да дам овој игри 0 звездица. нажалост не могу то да урадим.
Супер.
Дајем јој 3 јер је досадна графика је тако лоша да нивои нису баш сјајни понекад су непријатељи тако надмоћни и прегазили смо своје непријатеље да ми је ова игра тако досадна да нема ажурирања нема оружја ново оружје нема нових савезника требало би да дам једну или по једну је половину јер је тако досадна. урадио сам ову игру досадила ми је играм је 5 година ок чујеш ме 5 година па ми је досадно
子供のための学習ゲーム。 男の子と女の子のための教育アプリ。 教育 hyw
САМО ЖЕЛЕО ДА ПРЕЂЕМ НА СУПЕР РЕЖИМ КОЈИ СТИЖИ УСКОРО, али прилично добра игра. Такође желим да будем сигуран да ћете ускоро додати режим јер сам тако изашао! Ако не долази мислим да долази децембарско време не лажи мод ускоро долази ок? Желим да се договориш да направиш коначног шефа у овој игри, да ли си успео? Па мкае то за све.
Игрица је саврсена
Буг, не могу да видим зграду, позадину итд. Убијам само зомбија или било ког непријатеља, али када то урадим, каже се да нисам успео. Био сам разочаран овим, прошли пут када сам играо ово је добро, сада ми се више не свиђа. Поправите то.
Big Hunter 2.9.8 АПК-апп com.kakarod.bighunter.апк - Преузимање ...
Солидна игрицаааа
Лепа игра, али након куповине роботског оружја живот се смањује много брже, тако да дајем 2 звездице.
Глупо је. Веомаааа!!!!!
Игра је заиста забавна, али... Увек сам губио у згради, има толико лифтова и не знам којим путем до излаза. Не могу да нађем пут до непријатеља, можда га нађем, али треба толико времена! Схваташ ли шта говорим? Зграда је тако велика! увек се изгубим. Зато, молим вас, додајте нешто у игру да се ја или други играчи више не изгубимо у тој згради.. барем ставите неку мапу или нешто. Молимо вас! Игра је кул.
ОМБ...!!! Избрисао си сав мој напредак..!!! Изгубио сам сав новац, новчиће, оружје..... шта се дешава..? Играм ову игру Синс 2019.
Веома добро 😊 за начин на који се његов м ну учитао и колико ствари можете да урадите у овом лепом послу
Свиђа ми се ова игра, али ја ћу је оценити са две звездице јер оружје не мора да се пуни и они би требало да могу да доведу све пријатеље на цео меч и некоме би требало бити лако да има доста новчића и драгуља
Сјајно
Волим ову игру, волим вештине борбе, ова игра је тако кул
У сваком случају, то је добра игра, али једини проблем који имам са њом је што нема хеликоптера на нивоу 13, како у главном тако и у зомби. тако да не постоји начин на који ће се неко попети на високу зграду, молим вас да урадите нешто што пре ,бецос волим д игру и нећу волети да је деинсталирам
Anger of stick 5 : zombie Acțiune axer